Privatlivs- og cookiepolitik

Per 1. februar 2019 


Dansk Golf Union (DGU) er et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF). DGU arbejder for udbredelse og forbedring af mulighederne for golfsporten i Danmark og varetager golf-sportens interesser og udvikling.

For at bistå de danske golfklubber med at kunne tilbyde gavekort, har DGU udviklet denne webshop til brug for salg af gavekort.

I forbindelse med din bestilling af et gavekort indsamler DGU en række personoplysninger om dig. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke personoplysninger vi registrerer om dig, hvad vi bruger personoplysningerne til samt dine rettigheder i forhold til vores registrering og brug af dine personoplysninger. Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine personoplysninger til brug for ovenstående formål. Vi videresælger aldrig oplysninger om dig til andre, ligesom vi ikke udleverer dine personoplysninger til andre end beskrevet i denne privatlivspolitik.

DGU er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

DGU kan kontaktes her:

Dansk Golf Union

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

CVR-nr.: 11 19 49 15

Telefon: 43 26 27 00

Mail: info@dgu.org

 

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger

Dine personoplysninger behandles alene med det formål at kunne ekspedere og sende det gavekort, som du har købt i webshoppen.

Såfremt du besøger vores webshop, www.dgushop.dk, opsamler vi tillige personoplysninger i den forbindelse. Læs mere i vores cookiepolitik nedenfor.

 

Kategorier af personoplysninger der behandles, herunder retsgrundlaget

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, betalingsoplysninger, IP-adresse, ordredato og ordrenummer.


Retsgrundlag for behandlinger i DGU

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (b), hvorefter vi må behandle de oplysninger, der er nødvendige for at opfylde den aftale, der indgås ved din bestilling i webshoppen.

 

Deling af dine persondata

Vi videregiver personoplysninger til følgende modtagere:

TRIC Solution ApS            Hosting af webshop

PakkecenterNORD         Pakning og ekspedition af ordre.

Transaktionsinfo: Navn, adresse, varelinjer

Rådgivere som advokater og revisorer såfremt der måtte forekomme sagsanlæg.

 

Overførsel af persondata til modtagere i tredjelande

Vi overfører ikke dine data til lande udenfor EU/EØS.

 

Hvor får vi dine personoplysninger fra?

Personoplysningerne behandlet af DGU indhentes alle fra dig selv i bestillingsflowet i webshoppen.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe de er relevante for dig og DGU, og det vil som udgangspunkt være til udgangen af kalenderåret, der udløber 5 år efter, at du har bestilt dit gavekort. Dette er hovedsagligt begrundet i bogføringslovens regler. Data der ikke er relevante for dette formål, vil blive slettet tidligere.

Såfremt vi måtte have et lovkrav om at opbevare længere i mere end 5 år, vil vi dog opbevare dine data, så længe det er relevant i forhold til disse regler/formål.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.


Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig samt en række yderligere oplysninger.


Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.


Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.


Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Revidering af privatlivspolitikken

Vi opdaterer denne privatlivspolitik, hvis der sker ændringer i den måde, som vi behandler dine persondata på. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig her på vores hjemmeside. 

 

Cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside giver du samtykke til at der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt.


Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

Google Analytics (trafikmåling på websitet)
Batchgeo (kort til visning af klubbernes placering) 

Cookiebeskrivelse

-        Nødvendige cookies

Layouts Layout building instructions. LAYOUT_GENERAL_CACHE_TAG
Blocks HTML output Page blocks HTML. BLOCK_HTML
Oversættelser Oversættelsesfiler. TRANSLATE
Collections Data Collection data files. COLLECTION_DATA
EAV types and attributes Entity types declaration cache. EAV
Webservice konfiguration Webservice definitionsfiler (api.xml) CONFIG_API
Webservice konfiguration Webservice definitionsfiler (api2.xml) CONFIG_API2

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Dansk Golf Union
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Telefon: 43 26 27 00 
Email: info@dgu.org 

Vi bruger cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt.

Acceptér